opex-logoOPEX • Expert in Export
 
  • 1
  • 2

Kwekers

Opex werkt met telers die voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van Opex. We stellen ze graag aan u voor:

Bromelia Specialist

Bij dit innovatieve bedrijf staan kwaliteit en service voorop. Zij leveren een breed assortiment van Bromelia's in diverse kleuren en potmaten.

Kwekerij Amigra

"Plants with character" is de slogan van deze bijzondere kwekerij. Op maatschappelijk verantwoorde wijze telen staat hoog in het vaandel bij Amigra. Dit wordt bereikt door de natuur zoveel mogelijk zijn gang te laten gaan. Door een rustige teelt ontstaan compacte en stevige varens en siergrassen.

Piko Plant

Piko Plant is een top Phalenopsis kweker, die persoonlijke aandacht combineert met de nieuwste technieken. De meest exclusieve soorten zijn hier verkrijgbaar onder het label Bohemian Orchids®. De Phalaenopsis planten van Piko Plant zijn bovendien op kleur en soort het gehele jaar leverbaar.

Ok Plant

OK Plant is een veelzijdig bedrijf gericht op kwaliteit en vernieuwing. OK Plant is o.a. leverancier van "Little Kolibri Orchidee", unieke mini Phalaenopsis (9 cm) die in diverse kleurvariëteiten leverbaar is.

Smit Sappermeer

Plantenkwekerij Smit werkt met een heuse planthunter. Speurend over de hele wereld is hij op zoek naar unieke producten, die pas in het assortiment komen als deze streng zijn gekeurd.

Stolk Brothers

Stolk Brothers is een toonaangevende Anthurium Andreanum kweker. In het teeltproces bij Stolk Brothers wordt gebruik gemaakt van de modernste teelttechnieken zoals het automatisch sorteren met behulp van camera's.

Belangrijke doelstelling van Stolk Brothers is om het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen te profileren en te bewijzen in de praktijk.

Het bedrijf heeft uiteenlopende prijzen mogen ontvangen voor de beste noviteiten en de maatschappelijk verantwoorde teeltwijze.

Decorum Dealer

Onder het decorum label vallen zo'n 40 telers die samen zorgen voor een breed aanbod in bloeiende en groene potplanten. Door deze unieke samenwerking is het mogelijk op maat en scherp de mooiste planten te kunnen leveren.

We lichten een aantal van de Decorum Telers uit:

JoGrow

  • JoGrow is een moderne kwekerij actief in potplanten en inmiddels toonaangevend in het kweken van tropische groene kamerplanten.
  • Altijd op zoek naar vernieuwing en stek in het veelzijdig assortiment.
  • Milieu staat bij JoGrow hoog in het vaandel, JoGrow is MPS (Milieu Programma Sierteelt) -GAP SQ gecertificeerd.

 

Vreugdenhill

  • Vreugdenhil is één van de voorlopers van de Amaryllis teelt en tegenwoordig gespecialiseerd in tropische planten.

 

Ammerlaan-Sosef

  • Ammerlaan-Sosef is een moderne potplantenkwekerij van o.a. Celosia 'Deep Purple' Caracas, Primula 'Touch Me' en Cyclamen, gevestigd midden in het hart van de tuinbouw, het Westland.